| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | | Rejestracja | Zaloguj | Galeria FRS |
*** Fotografowie Grupy FotoPro napisali ponad 27.000 postów i poruszyli 1900 tematów !!! *** Zobacz laureatów kolejnej edycji konkursu na najlepsze reporterskie zdjęcie ślubne i poszukaj fotografa na swój ślub *** Dołącz do naszej Grupy FotoPro już dziś !!! ***

Poprzedni temat «» Następny temat
Przeczytaj, jak wpominają warsztaty fotografowie/uczestnicy
Autor Wiadomość
lpatecki-so 
Łukasz

Wysłany: 2010-07-07, 20:04   

no dwa dni to zdecydowanie za krótko :) ale słowem warto było! :)
dziekuje i pozdrawiam

amanteufel-so 
andrzej

Wysłany: 2010-07-27, 13:02   

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
chociaż upłynęło już troszkę czasu od warsztatów, to chciałbym z przyjemnością wyrazić swoją opinię na ich temat.
Jeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości: jechać nie jechać na warsztaty, to mogę zdecydowanie powiedzieć: JECHAĆ ! nie jest istotne czy dopiero zaczynasz czy masz mniejsze lub większe doświadczenie w fotografii ślubnej, zakres wiedzy Małgosi i Grzegorza jest tak ogromny, że kiedy już wrócisz do domu to ogarnięcie i uporządkowanie tej wiedzy zajmie ci więcej czasu niż myślisz. Tak jak wiele osób przede mną stwierdzam,że dwa dni to za mało:).Reasumując: warto zainwestować pieniądze i czas ( niewiele ) zyskasz znacznie więcej.
pozdrawiam
Andrzej

pszklarski-so 
Przemyslaw

Wysłany: 2010-08-23, 20:14   

Chciałbym polecić Warsztaty u Grzegorza chociaż sam nie wiem co napisać bo cokolwiek napiszę to będzie i tak mało ...
Było świetnie od atmosfery zaczynając po informacje, które zapamiętam na zawsze chociaż tyyyyyyyyyyle ich było.. :ok:
Z miłą chęcią wybiorę się na drugą część.
Cytując kogoś "to najlepiej wydane pieniądze" - biorąc pod uwagę inne dotychczasowe moje doświadczenia warsztatowe.

Dzięki Grzegorz. Było ""MNIAMNIUŚNIE"" :)

smacheta-so 
Szymon_M

Wysłany: 2010-08-24, 08:17   

Cytując poprzedników mogę śmiało przyznać że , to najlepiej zainwestowane pieniądze :ok: . Świetna atmosfera , ogrom wiedzy aż brakuje słów by to opisać. Już się nie mogę doczekać na kolejne warsztaty :tak:

Nie będę pisał poematu bo tu wystarczy jedno słowo dziękuje Grzesiu , Gosiu i Piotrze za 2 świetnie spędzone dni . Jednym słowem Szacuneczek

agorski-so 
agorski

Wysłany: 2010-08-25, 20:25   

Jestem pod ogromnym wrażeniem pełen profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm , miła sympatyczna rodzinna atmosfera , ogrom praktycznej i teoretycznej wiedzy skomasowany w ciągu 2 dni- polecam każdemu kto poważnie myśli o reportażu ślubnym. Szacun .

Dziękuje serdecznie Gosiu, Grzegorzu, Piotrze za wspólnie spędzony czas i przekazaną wiedzę z najdrobniejszymi szczegółami - rewelacja.

abajda-so 
Ania

Wysłany: 2010-08-26, 17:00   

Wszystkie te pozytywne opinie są jak najbardziej prawdziwe. Ze swojej strony chciałabym dodać, że prowadzący Warsztaty SZkoły Obrazu są wymagający, szczerzy, opiekuńczy no i oczywiście profesjonalni oraz...dowcipni.
Rewelacja!!! Bardzo Wam dziękuję, pozdrawiam trójcę - Gosię, Grześka i Piotra.

Moment 
Administrator
www.moment.com.pl

Wysłany: 2010-08-26, 18:17   

Anka, no to z opiekunczoscia pojechalas :-) Teraz mi si? dostanie po glowie od zony :cfaniak:

gpasis-so 
Margaret

Wysłany: 2010-08-27, 17:43   

Pojechałam tam jako człowiek który miał BARDZO niewielkie pojęcie o fotografii, wyjechałam z ogromnym bagażem wiedzy. Teraz muszę wszystko sobie poukładać w moich "półeczkach". Grzegorz i Małgosia to profesjonaliści jakich mało. Zaprezentowali to czego oczekiwałam: odbiegli znacznie od utartych przyziemnych scenek fotografii ślubnej jakich mamy wiele. "OTWORZYLI OCZY" i pokazali spojrzenie z zupełnie innej perspektywy na tematykę ślubną - Ja określam to mianem 3D :blyszczy: !
Jestem już zapisana na kolejne szkolenie mimo niewielkiego praktycznego doświadczenia, ale wiem że warto.

msetka-so 
maja

Wysłany: 2010-08-31, 15:06   

Witajcie!
Czas pędzi jak szalony, już drugi tydzień mija po warsztatach :cfaniak:
Dziękuję za dużą dawkę wiedzy Małgosi i Grzegorzowi, super atmosferę i dużego pozytywnego "kopa"!!!

Warsztaty mogę polecić wszystkim, którzy myślą poważnie o fotografii ślubnej,
i są na początku swojej drogi, brakuje trochę tych najtrudniejszych warunków
do ćwiczeń czyli kosciółkowych i restauracyjnych , ale to może zainspiruje cd.warsztatów bo nie sposób wszystko zmieścić w dwa dni !!!

:ok: Polecam !!!!,

Odpowiedz do tematu