Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
chociaż upłynęło już troszkę czasu od warsztatów, to chciałbym z przyjemnością wyrazić swoją opinię na ich temat.
Jeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości: jechać nie jechać na warsztaty, to mogę zdecydowanie powiedzieć: JECHAĆ ! nie jest istotne czy dopiero zaczynasz czy masz mniejsze lub większe doświadczenie w fotografii ślubnej, zakres wiedzy Małgosi i Grzegorza jest tak ogromny, że kiedy już wrócisz do domu to ogarnięcie i uporządkowanie tej wiedzy zajmie ci więcej czasu niż myślisz. Tak jak wiele osób przede mną stwierdzam,że dwa dni to za mało:).Reasumując: warto zainwestować pieniądze i czas ( niewiele ) zyskasz znacznie więcej.
pozdrawiam
Andrzej
Wysłany: 2010-08-23, 20:14
Chciałbym polecić Warsztaty u Grzegorza chociaż sam nie wiem co napisać bo cokolwiek napiszę to będzie i tak mało ...
Było świetnie od atmosfery zaczynając po informacje, które zapamiętam na zawsze chociaż tyyyyyyyyyyle ich było..
Z miłą chęcią wybiorę się na drugą część.
Cytując kogoś "to najlepiej wydane pieniądze" - biorąc pod uwagę inne dotychczasowe moje doświadczenia warsztatowe.
Wiek: 23 Dołączył: 22 Sie 2010 Posty: 4 Skąd: Krakow-Cork[PL-IRL]
Wysłany: 2010-08-24, 08:17
Cytując poprzedników mogę śmiało przyznać że , to najlepiej zainwestowane pieniądze . Świetna atmosfera , ogrom wiedzy aż brakuje słów by to opisać. Już się nie mogę doczekać na kolejne warsztaty
Nie będę pisał poematu bo tu wystarczy jedno słowo dziękuje Grzesiu , Gosiu i Piotrze za 2 świetnie spędzone dni . Jednym słowem Szacuneczek
Wysłany: 2010-08-25, 20:25
Jestem pod ogromnym wrażeniem pełen profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm , miła sympatyczna rodzinna atmosfera , ogrom praktycznej i teoretycznej wiedzy skomasowany w ciągu 2 dni- polecam każdemu kto poważnie myśli o reportażu ślubnym. Szacun .
Dziękuje serdecznie Gosiu, Grzegorzu, Piotrze za wspólnie spędzony czas i przekazaną wiedzę z najdrobniejszymi szczegółami - rewelacja.
Wiek: 33 Dołączyła: 22 Sie 2010 Posty: 3 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-08-26, 17:00
Wszystkie te pozytywne opinie są jak najbardziej prawdziwe. Ze swojej strony chciałabym dodać, że prowadzący Warsztaty SZkoły Obrazu są wymagający, szczerzy, opiekuńczy no i oczywiście profesjonalni oraz...dowcipni.
Rewelacja!!! Bardzo Wam dziękuję, pozdrawiam trójcę - Gosię, Grześka i Piotra.
Wysłany: 2010-08-27, 17:43
Pojechałam tam jako człowiek który miał BARDZO niewielkie pojęcie o fotografii, wyjechałam z ogromnym bagażem wiedzy. Teraz muszę wszystko sobie poukładać w moich "półeczkach". Grzegorz i Małgosia to profesjonaliści jakich mało. Zaprezentowali to czego oczekiwałam: odbiegli znacznie od utartych przyziemnych scenek fotografii ślubnej jakich mamy wiele. "OTWORZYLI OCZY" i pokazali spojrzenie z zupełnie innej perspektywy na tematykę ślubną - Ja określam to mianem 3D !
Jestem już zapisana na kolejne szkolenie mimo niewielkiego praktycznego doświadczenia, ale wiem że warto.
Wysłany: 2010-08-31, 15:06
Witajcie!
Czas pędzi jak szalony, już drugi tydzień mija po warsztatach
Dziękuję za dużą dawkę wiedzy Małgosi i Grzegorzowi, super atmosferę i dużego pozytywnego "kopa"!!!
Warsztaty mogę polecić wszystkim, którzy myślą poważnie o fotografii ślubnej,
i są na początku swojej drogi, brakuje trochę tych najtrudniejszych warunków
do ćwiczeń czyli kosciółkowych i restauracyjnych , ale to może zainspiruje cd.warsztatów bo nie sposób wszystko zmieścić w dwa dni !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum